dilluns, 26 de gener de 2015

3r convidat: Àngel Pons

L'Àngel Pons actualment és periodista a la cadena TV1. Tothom el va aconsellar que no estudiés periodisme perquè no tenia sortides laborals però ell no va escoltar a la gent i va lluitar pel que volia estudiar. Com a dada ens va explicar que del seu curs van sortir 150 graduats i només 3 treballen de periodistes, això em va impactar i em va fer reflexionar que si de veritat lluites pel que vols i et mous per tots els llocs que puguis podràs aconseguir el que desitges. Ell des dels 16 anys va intentar moure's molt pel camp del periodisme i fer-se conèixer a més de millorar les seves aptituds.
Una altra consell que a mi em va servir és que has d'estudiar el que realment t'agrada, perquè si estudies el que penses que tindrà sortides laborals però realment no t'agrada, podries suspendre perquè la carrera se't fa pesada. També em vaig quedar amb el que l'actitud conta molt alhora de buscar feina i que si esperes a que et vinguin les ofertes de feina no aconseguiràs el que vols.
El que a mi personalment no em faria sentir a gust és anar a estudiar lluny com ell va anar a estudiar a Madrid, segurament si hi hagués d'anar hi aniria insegura de deixar la família i tots els amics.
Aquesta xerrada m'ha donat molts consells i l' Àngel ha explicat molt bé la seva experiència.

1 comentari: