diumenge, 8 de març de 2015

Centre d' Arts Santa Mònica

El passat 5 de març els alumnes de l'optativa Llengua i Comunicació de 1r de batxillerat vam anar a veure el musical Mar i Cel, d ela companyia Dagoll Dagom i les exposicions d'art que s'exposaven al centre d' Arts Santa Mònica. Les exposicions es deien: "1 dia 1 foto", "Popcèntric" i "CaboSanRoque".


Resultat d'imatges de fotografies 1 dia 1 fotoL'exposició de fotografia "1 dia 1 foto" exposava 365 fotografies, una de cada dia de l'any, fetes per 31 fotògrafs, per els dies que té un mes i de l'any 2014 perquè és un any important per la història de Catalunya. L'objectiu d'aquesta exposició és retratar Catalunya des d'un punt de vista social i de temes quotidians.L'exposició de "Popcèntric" ens ensenya la història del pop català, des dels seus inicis fa 50 anys, fins avui en dia. Músics com Pau Riba, Guillem d'Efak i Lluís Llach hi són presents. La part d'aquesta exposició que més em va agradar va ser el conjunt de frases de cançons molt icòniques del pop català enganxades a la paret.
Per últim l'exposició de "CaboSanRoque" recull un grapat d'instruments fets amb eines i materials reciclats de manera original. Són instruments amb els que fan concerts i juguen amb la imatge d'aquests que és el que fa diferent aquesta cobla. Els instruments que acaben amb forma de màquina i creen nous sons que no es podrien escoltar en un concert normal.

1 comentari: