dilluns, 2 de març de 2015

El país de los estudiantes: diaris guanyadors

El primer article que m'ha impactat ha sigut el de:

'Me gustaría ir de la mano de mis padres' de la secció d' Internacional del diari Goy@tec.
Resultat d'imatges de morning tears
L' article parla d'una ONG anomenada Morning Tears (Llàgrimes del matí) creada a Xina pel seu fundador Koen Sevenants. Aquesta organització es dedica a cuidar als nens i nenes que els seus pares són a la presor o han sigut executats. Funciona a base d'apadrinaments, voluntaris i donacions per poder proporcionar als nens psicòlegs i cuidadors. L'organització s'ocupa de l' escoliratzació dels nens, els controls mèdics, intenta restablir l'estabilitat emocional dels nens i la relació amb els seus pares.

El segon article que m'ha impactat és el de:

'Capaces de todo' de la secció de Sociedad del diari El Eco del Valle.

L'article parla d'un taller que fomenta als joves amb discapacitat a tenir autonomia, esforç i perseverança anomenat Taller de dramatización Rokuro Kubi. Treballen amb activitats com cantar, ballar i representar obres teatrals que és el que més els apassiona. La que més van gaudir representant va ser la de El Rey León, una obra que els va portar a treballar amb molt d'esforç i constància i que els apropava al mont de la cultura i l'oci que tant els hi agrada en aquest taller.


1 comentari:

  1. Comentaris curtets, però encertats. Et falta comentar algun del premis especials i fer una entrada sobre les exposicions que anirem a veure...

    ResponElimina