dilluns, 6 d’abril de 2015

Article pel Niudenews


La verdadera Mowgli.

La Tippi va viure la seva infància a Àfrica amb diverses tribus i envoltada d'animals salvatges amb els que va conviure i va crear un vincle d'amistat.

La Tippi va ser una nena amb una infància totalment diferent a la de qualsevol altre. Ella va néixer a Namíbia el 1990 i fins als deu anys no va marxar d'Àfrica, ja que els seus pares treballaven de fotògrafs allà. Durant aquests anys la Tippi va aprendre a relacionar-se amb els animals salvatges gràcies a les tribus amb les que va viure, que també li van ensenyar a parlar el seu idioma i a menjar arrels i fruits del bosc. Ella convivia i jugava amb els animals salvatges i per a ella eren amics, sobretot l'elefant de 28 anys al que li va posar de nom Abu, el lleopard J&B i altres animals com camaleons, granotes, lleons, cocodrils i girafes. Amb deu anys va marxar d'Àfrica per la feina dels seus pares i van tornar a París, cosa que li va costar molt ja que no volia deixar enrere els seus amics i tenia por de tenir un estil de vida totalment diferent. Quan ja va ser més gran va tornar a Àfrica per fer uns documentals per a Discovery Channel i també va escriure un llibre que va ser un best seller: Tippi d'Àfrica on relata les seves aventures i ens confessa que sempre ha pensat que Àfrica és el seu país, i no França. Actualment està estudiant cinema a la universitat.
La Tippi està marcada per la seva infància i això li fa veure el món des d'una perspectiva que no molta gent pot apreciar. En el seu llibre diu aquesta frase: "Tota la gent té problemes. Jo no en vaig tenir cap quan vivia a Àfrica".
Ara ja farà 15 anys que la Tippi va marxar d'Àfrica i la seva història sempre surt a la llum durant una època i després d'un temps se'n torna a parlar i la gent es continua sorprenent i s'interessa per la seva història.


1 comentari:

  1. "Vale".
    El títol: vertadera no pas verdadera?
    A quina secció posaries l'article?
    Tria una foto i penja-ho tot al repositori

    ResponElimina